top of page
Sea Shore

Vita Statera

Aktuellt

Föreläsning: Öka din motståndskraft mot stress

Vita Statera drivs av mig, Carola Hjerthén, och är en del av Klara Konsult. Här nedan kan du läsa mer om Vita Statera och vilka tjänster jag erbjuder.

Vita Statera

Vita statera är latin och betyder balans i livet.


Balans i livet är något som kan vara svårt att upprätthålla hela tiden, men över tid behöver vi se till att ha det för att inte riskera vår hälsa.

 

Oftast har vi för mycket att göra så vi inte hinner stanna upp och reflektera över vårt liv och vår vardag, men det kan också vara så att livet rullar på i samma hjulspår en längre tid. Otillfredsställelse och stress kan uppstå både i för mycket att göra och i för lite att göra. Eller att vi inte vet vad vi vill med livet. Eller så vet du vart du vill, men inte hur du tar dig dit.

 

Vita statera kan hjälpa till att reflektera, sortera, prioritera och bolla. Vi kan tillsammans titta på just din situation, din önskan med livet, dina mål, vad du behöver för att ha ett tillfredsställande och bra liv i balans.
 

Välkommen!

Vill du veta
mer? 

Tveka inte att boka ett första kostnadsfritt samtal, där vi pratar om din situation och hur jag skulle kunna hjälpa dig.

bottom of page